• City

  City

  A City kerékpárt kifejezetten a városi utakra tervezték, ahol a legfőbb cél a kényelem, komfort és a praktikum biztosítása.  Munkába járáshoz is ideális választás, hiszen jellemzően ezen biciklik alapfelszereltségben rendelkeznek láncvédővel, sárvédővel vagy szoknyavédővel, így kényelmesen használhatjuk elegánsabb öltözékben is. De ha ez nem lenne elég, akkor ezekre a kerékpárokra nagyon könnyen felszerelhetőek az egyéb kiegészítők mint például az első…
 • Cruiser

  Cruiser

  A cruiser az egyik legdivatosabb és rövid, sík utakon az egyik legkényelmesebb kerékpár típus. Óriási ballonos gumikkal szerelt, az ergonomikus kormány és puha markolt pedig biztosítja hogy kényelmesen cirkálj végig az utadon. Ezt a biciklit nem az őrült tempókra és a magas szintkülönbségre tervezték, ugyanakkor a legjobb választás ha csak kényelmesen, nyugodtan szeretnél eltekerni a célállomásodra.
 • Gyerek

  Gyerek

  Vidám, színes gyerek kerékpárok a legkisebbektől a nagyobbakig, 12", 14", 16", 20" és 24"-os méretekben, akár city felszereltséggel is, hiszen a kerékpározást nem lehet elég korán kezdeni!
 • MTB

  MTB

  Ahogy a neve is sugallja, a Mountain Bike vagy MTB kerékpárokat alapvetően a helyi terepekre tervezték. Szilárd, rendkívül tartós vázzal és kerekekkel rendelkezik és jellemzően széles nyomású gumiabroncsokkal felszerelt. Töretlen népszerűségét mégis a sokoldalúságának köszönheti, hiszen a hegyikerékpárok között megtalálható a kifejezetten sportolásra felszerelt bicikli, de ugyanúgy megtalálhatóak a hobbi vagy hétköznapi felhasználásra szánt kerékpárok is. Kiváló választás ha biciklizés során inkább az erdőket…
 • Országúti és fitness

  Országúti és fitness

  Ez a kerékpár az aszfaltra és a gyors tekerésre született. A köznyelvben versenybringaként is ismert országúti és fitness kerékpár, ami koskormánnyal és vékony általában sima gumikkal szerelt valamint a többi bicikli típushoz képest könnyebb vázzal rendelkezik. Ennek megfelelően egyenletlen útburkolatra vagy terhet szállítására nem igazán alkalmas.
 • Trekking

  Trekking

  Kifejezetten túrázásra tervezett bicikli, csomagtartóval és kényelmes nyereggel. Ha sokat túrázol és egy strapabíró de mégis kényelmes, sok csomaggal elbíró biciklit keresel, akkor a Trekking lesz a Te választásod!