Szállítási Feltételek

Általános információ

Több futárszolgálattal vagyunk kapcsolatban annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb birtokba vehesd álmaid kerékpárját vagy kiegészítőjét. Általánosságban elmondható, hogy a rendelés leadást követően 2-5 munkanapon belül szállítjuk házhoz a kért termékeket. A szállítás időtartamát azonban számos tényező befolyásolja. A termék várható érkezéséről folyamatos tájékoztatást nyújtunk a megrendelést követően.

Milyen szállítási és átvételi módokra van lehetőség?

 • A házhoz szállítás futárral Magyarország területén belül 5.000 Ft és 20.000 Ft rendelési összeg között 1.990 Ft (kerékpárok esetén / db), 20.000 Ft és 50.000 Ft között 990 Ft (kerékpárok esetén / db), 50.000 Ft-tól ingyenes. Az utánvét díja kerékpárok esetében 4.990 Ft, más termék esetén 990 Ft.
 • Személyes átvétel INGYENESEN a Lurdy Ház Ibolya Jegyiroda Átvevőponton (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14 fszt 183.).
  Jelenlegi nyitvatartás: Hétfő-Péntek 11-19 óráig, Szombat 10-16 óráig. Utánvétes rendelés esetén a helyszínen csak készpénzes fizetésre van lehetőség. A kerékpárok esetében a csomagponton történő átvétel nem elérhető. A csomagponton nem tartunk készletet, e-mail értesítést küldünk, ha átvehető a rendelés.

Gyakran kérdések

 • Kerékpár vásárlás esetén milyen formában kapom meg a terméket?
  • A kerékpárokat szükséges becsomagolni, ahhoz hogy ne sérüljenek meg a szállítás során. A gyártóktól általában dobozban kapjuk meg a terméket és ebben juttatjuk el a vevőinkhez. A kerékpároknál általában az első kerék valamint a pedálok ki vannak szedve, a kormány pedig el van fordítva. Fontos megjegyezni, hogy ebben a formában a kerékpár még nem használható, a használat előtt minden kerékpárt üzembe kell helyezni, amit bármelyik kerékpár szervizben el tudnak végezni kb. 5.000 – 10.000 Ft-ért. A kerékpárokat mi is üzembe tudjuk helyezni – aminek a költsége 4.990 Ft – amennyiben ezt az opciót választod. Részletes információért kattints az Üzembe helyezés menüpontra. 
 • Személyes átvétel esetén hamarabb megkapom a kiválasztott termékemet?
  • IGEN, ebben az esetben akár 1-2 nappal hamarabb kapod meg a kiszemelt termékedet, hiszen nem kell külön megszerveznünk a szállítást a futárszolgálattal.
 • A kerékpárokat személyesen is át tudom venni?
  • A kerékpárok esetében jelenleg személyes átvételre nincs lehetőség. Fontos, hogy a kerékpár üzembe legyen helyezve az első használat előtt, ezért kérlek a vásárlás előtt tájékozódj az Üzembe helyezés menüpont alatt.